«Η ΣΙΜΠΕΛ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ…ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΤΡΑ»!

ΣΙΜΠΕΛ-ΚΟΡΑΙ-ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ    Διαβάζοντας τα ονόματα των υποψηφίων του Γιώργου Πετρίδη, ομολογούμε ότι δεν νιώσαμε απολύτως καμμία έκπληξη. Η γνωστή σύμπλευση πράσινων, γαλάζιων και…δημάρατων (η ίδια δηλαδή που κατέστρεψε τη χώρα) αντανακλάται και στο κραυγαλέα καθεστωτικό ψηφοδέλτιο της (αυτοφερόμενης ως) «Κοινωνίας Πολιτών». Τι να σχολιάσει κανείς, καθείς και ο ρόλος του. Εκείνο όμως που αναμφίβολα αξίζει ιδιαίτερα να προσεχθεί είναι η ένταξη στο ίδιο ψηφοδέλτιο της Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Η συμπαθής Σιμπέλ, που πρώτα καβάλησε το πασοκικό άρμα της νομαρχίας, για να μεταπηδήσει στο προξενικό «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα», γελοιοποιώντας τους πρώην «συντρόφους» της και τα μέχρι τότε λεγόμενά της, επέστρεψε τελικά στο μαντρί. Αφού για 4 χρόνια συναγελάστηκε με τα φανατικότερα στοιχεία των τουρκοφρόνων (ενδεικτική και η φωτογραφία όπου τη βλέπετε με τον αρχηγό των «Γκρίζων Λύκων» Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αλλά και τον συνοδοιπόρο της στο δημοτικό συμβούλιο Κοράι Χασάν, πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας») και απαξίωσε όσα θετικά βήματα έχει κάνει η ελληνική Πολιτεία για τον μουσουλμανικό πληθυσμό, κι αφού δεν είπε ούτε μία λέξη ουσίας για τα συμφέροντά του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο (πλην του…περίπτερου), τώρα επιστρέφει στην ασφάλεια του καθεστωτικού σχήματος, σαν να μην τρέχει τίποτε! Όπως βεβαίως απολύτως τίποτε δεν τρέχει και για τον (κατά τα άλλα αυτοπροσδιοριζόμενο ως προοδευτικό και…σοσιαλιστή) δήμαρχο της πόλης μας!

    Εμείς, βλέποντας αυτή τη νέα παρωδία, καλούμε απλά τον μειονοτικό κόσμο να ανταμείψει όπως πρέπει την κυρία Σιμπέλ στις ερχόμενες εκλογές, εκτιμώντας την ειλικρίνειά της, την συνέπειά της και κυρίως την προσφορά της. Και ταυτόχρονα καλούμε τους χριστιανούς δημότες να δώσουν μιαν απάντηση αξιοπρέπειας με την ψήφο τους στα άθλια πολιτικάντικα παιχνίδια που τόσα χρόνια μας έχουν φορτώσει τα ανδρείκελα του τουρκικού Προξενείου, ως παράγοντες (και διαμορφωτές) του δημόσιου βίου…

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.