«Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο μισελληνισμός και οι…άλλοι»!

   ΣΑΜΠΙΧΑ     Η πρόσφατη εξέλιξη με την ευρω-υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου, όπου ο Σύριζα κατόρθωσε να…επιτύχει τον απόλυτο διασυρμό του, απέδειξε και πάλι σε όλο της το μεγαλείο την αντιστρόφως ανάλογη σχέση που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια στη Θράκη μεταξύ τουρκικής επιρροής και ελληνικής ανεπάρκειας. Μια γυναίκα, μουσουλμάνα και Ρομά, που χρόνια τώρα αγωνίζεται για την προκοπή του οικισμού της (Δροσερό Ξάνθης), απορρίφθηκε από υποψήφια του Σύριζα με πρωτοφανώς κωμικοτραγική επιχειρηματολογία: ως…όργανο του ελληνικού εθνικισμού!

     Και όσο βέβαια προσπαθούν να δικαιολογηθούν, τόσο περισσότερο ξεφτιλίζονται. Καθοριστική ήταν αναμφίβολα η συμβολή των ντόπιων Συριζαίων, που υπάκουσαν στην εντολή του τουρκικού Προξενείου και εκβίασαν την απόφαση της Αθήνας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος συμπεριέλαβε τον σεσημασμένο «γκριζόλυκο» Αχμέτ Κούρτ, πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», ο οποίος κόπηκε τελικά με κεντρική απόφαση! Αλήθεια, ο συνδυασμός της κ. Λαφτσή τι λέει για όλα αυτά; Γιατί τηρεί μία τόσο εκκωφαντική σιγή ιχθύος;

     Εμείς, ως «Σπάρτακος», έχουμε επανειλημμένα επισημάνει τον προεκλογικό εξευτελισμό των ελληνικών κομμάτων και υποψηφίων. Δυστυχώς, όπως είναι φανερό, τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν. Όλα τα παραπάνω αφορούν σε ένα κόμμα που δήθενκόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά ξέρουμε ότι και οι άλλοι δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Μαθαίνουμε ότι όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι σύμβουλοι υποχρεούνται να δηλώσουν στήριξη στο κόμμα DEB για τις ευρωεκλογές. Βλέπουμε υποτραπέζιες συμφωνίες να πριμοδοτούν κυβερνητικούς συνδυασμούς με κατευθυνόμενες μειονοτικές υποψηφιότητες. Και ακόμη και μουσουλμάνοι του υποκόσμου εμφανίζονται σε κεντρικούς προεκλογικούς ρόλους!

     Μέσα σε όλο αυτό το αρρωστημένο κλίμα, καλούμε ΟΛΟΝ τον πληθυσμό της περιοχής που πιστεύει σε μια ειρηνική, δημοκρατική και ειλικρινή συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων, να γυρίσει την πλάτη του σε διχαστικές γραμμές και βρώμικα παρασκήνια. Μία μόνο εκλογική απάντηση μπορεί να δοθεί στη σαπίλα, στην αναξιοπρέπεια, στον μισελληνισμό: «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» για τον Δήμο Κομοτηνής!

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.