Ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 1    Με νέα εξόρμηση στο κέντρο της Κομοτηνής συνέχισε τη δράση του ο «Σπάρτακος» και αυτό το σαββατοκύριακο. Πολυμελές κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης, συνεχίζοντας τον κύκλο των επισκέψεων στα καταστήματα και των συζητήσεων με τους επαγγελματίες, μετά την Ορφέως επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Μαρτίου και την οδό Δημοκρίτου. Άλλη μία οδό δηλαδή που έπληξαν βαρύτατα οι ακατανόητες αποφάσεις της δημοτικής αρχής, τόσο ως προς την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ταλαιπωρία των περιοίκων, όσο και ως προς τις βαριές οικονομικές επιπτώσεις για τα καταστήματα.

     Ο υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας και τα άλλα μέλη του «Σπάρτακου» διένειμαν ενημερωτικό υλικό, συζήτησαν για τον ποδηλατόδρομο αλλά και για άλλα θέματα της πόλης και κυρίως ξεκαθάρισαν ότι η άνευ λόγου και αιτίας καταστροφή του μόνου οδικού δικτύου που έχει η πόλη, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και για τον λόγο αυτό θα επέλθουν ουσιώδεις αλλαγές, αν ο «Σπάρτακος» αναλάβει τη διοίκηση του δήμου.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 2     Αλλά και πλην του ποδηλατοδρόμου, τα μέλη της δημοτικής παράταξης κατά τις συζητήσεις τους με τους επαγγελματίες έκαναν λόγο και για μια σειρά άλλων κινήσεων που μπορεί να γίνουν άμεσα και να βελτιώσουν θεαματικά την καθημερινότητα των Κομοτηναίων. «Αυτά όμως προϋποθέτουν μία δημοτική αρχή τολμηρή και αποφασιστική, που δεν θα είναι δέσμια των φοβιών της και των κομματικών της βαριδίων» ανέφερε ο Νεκτάριος Δαπέργολας.

     Εκείνο πάντως που διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά ήταν το πολύ εχθρικό κλίμα που υπάρχει στους καταστηματάρχες της πόλης απέναντι στον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη.

     Οι επισκέψεις του «Σπάρτακου» θα συνεχιστούν και τις προσεχείς ημέρες εντός και εκτός Κομοτηνής.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.