ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΓΚΑΜΠΑΕΡΙΔΗΣ     Στις 6 Μαρτίου 2014 ο γραμματέας του «Σπάρτακου» Κώστας Καραΐσκος συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Γκαμπαερίδη, που εκτελεί χρέη υποπροξένου της Ρωσικής Δημοκρατίας στην Αλεξανδρούπολη.

     Ήταν μία από τις πολλές συναντήσεις που έγιναν εδώ και έναν χρόνο, προκειμένου να δρομολογηθεί μία στενή και παραγωγική σχέση της Κομοτηνής με την πόλη Κίρισι της περιφέρειας της Αγίας Πετρούπολης.

     Ανταλλάχθηκαν ιδέες για τις δυνατότητες, αλλά και για τα πιθανά προβλήματα μιας τέτοιας σχέσης, ειδικά στην παρούσα συγκυρία που η δαιμονοποίηση της Μόσχας, με την ουκρανική αφορμή, είναι συρμός στη Δύση.

     Ο «Σπάρτακος» θεωρεί την ανάπτυξη των ελληνορωσικών σχέσεων κλειδί για την ανάπτυξη της περιοχής μας και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα και ανεξαρτήτως οποιασδήποτε σκοπιμότητας. Η σύμπτωση των απόψεών του επ’ αυτού με εκείνες του δημάρχου Γιώργου Πετρίδη, με τον οποίο συμφωνήθηκε προχθές ένα πλάνο για τα επόμενα βήματα, είναι αναμφίβολα ένα πολύ καλό σημάδι για το μέλλον της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.