ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

SPARTAKOS KAPI 011     Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του «Σπάρτακου» βρέθηκε στον χώρο της Δημοτικής Αγοράς της Κομοτηνής. Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεκτάριος Δαπέργολας, καθώς και άλλα μέλη της παράταξης, αντάλλαξαν απόψεις με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και άκουσαν τα προβλήματά τους. Το κυριότερο από αυτά έχει ασφαλώς να κάνει με την οικονομική κρίση και την έλλειψη ρευστότητας, που αντανακλά άμεσα στη λειτουργία της αγοράς. Σχολιάστηκαν ωστόσο και άλλα θέματα που αφορούν στην πόλη, όπως τα οικονομικά του δήμου, το κυκλοφοριακό, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η ρύπανση, το πρόβλημα με τα αδέσποτα, κ.α.

     Από την πλευρά τους τα μέλη του «Σπάρτακου» μνημόνευσαν τις θέσεις της παράταξης για τα ζητήματα αυτά, θέσεις οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε εφικτές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. «Καμία λύση πάντως δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί από τις ψευδοτύπως “ανεξάρτητες”, αλλά στην ουσία κομματικές γαλαζοπράσινες SPARTAKOS KAPI 015παρατάξεις, που είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνες για τη σημερινή άθλια κατάσταση και φυσικά παραμένουν εγκλωβισμένες στα γνωστά στεγανά και δεμένες χειροπόδαρα από “γραμμάτια”, άνωθεν δεσμεύσεις και λογικές συγκάλυψης» τόνισε ο Νεκτάριος Δαπέργολας. «Η πρωτοφανής επί 3 χρόνια αδράνεια και απραξία της νυν δημοτικής αρχής του Γιώργου Πετρίδη το απέδειξε περίτρανα για μια ακόμη φορά αυτό».

     Τα μέλη του «Σπάρτακου» διένειμαν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δράσεις της παράταξης και αποχώρησαν, δίνοντας και πάλι το μήνυμα της ανατροπής, ως μονόδρομου για την πραγματική αλλαγή στην καθημερινότητα των Κομοτηναίων.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.