ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΟΡΠΗ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΠΟΡΠΗ     Κλιμάκιο του «Σπάρτακου» επισκέφτηκε το απόγευμα της 14ης Ιανουαρίου 2014 την Πόρπη και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους του χωριού. Μέλη της δημοτικής παράταξης (μεταξύ των οποίων και ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Δαπέργολας, καθώς και οι Δημήτρης Αμανατίδης, Πάρις Καλοδημίδης, Κοσμάς Καραΐσκος, Δημήτρης Κασάπης κ.α.) είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους ντόπιους, κατά την οποία αφ’ ενός ενημερώθηκαν για προβλήματα της περιοχής (όπως η προβληματική υδροδότηση, οι πλημμελείς συγκοινωνίες, οι κλοπές εξαιτίας της ανύπαρκτης αστυνόμευσης, τα κουνούπια το καλοκαίρι κ.α.) και φυσικά διαπίστωσαν την αγωνία τους για το ευρύτερο θέμα της ερήμωσης και εγκατάλειψης της υπαίθρου, αλλά και τη βαθιά τους απογοήτευση από την αδιαφορία και ανεπάρκεια της πολιτείας και των τοπικών αυτοδιοικητικών αρχών.

     Αφ’ ετέρου όμως βέβαια τα μέλη του «Σπάρτακου» ενημέρωσαν με τη σειρά τους τούς παρισταμένους για τις θέσεις της παράταξης, όχι μόνο σε γενικότερα θέματα (όπως εκείνα της διαφάνειας και της κάθαρσης στα οικονομικά του δήμου), αλλά και σε ειδικότερα, τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα των δημοτών. Διανεμήθηκε επίσης και ενημερωτικό υλικό για τις παρεμβάσεις και δράσεις που πραγματοποίησε ο «Σπάρτακος» κατά την τελευταία τριετία, ενώ ενδιαφέρον είχε και η συζήτηση σχετικά με τις ακόμη πιο έντονες και εκτεταμένες πρωτοβουλίες που προτίθεται στο εγγύς μέλλον να αναλάβει.

     Η όλη συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και διήρκεσε περίπου 2 ώρες. Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά επισκέψεων που ξεκίνησαν τα μέλη του «Σπάρτακου» σε οικισμούς του δήμου Κομοτηνής, η οποία εφεξής θα συνεχιστεί σε μόνιμη πλέον βάση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.