Να στηρίξουν τον Σπάρτακο και να βάλουν τέλος στην κομματοκρατία καλεί ο Δαπέργολας τους Κομοτηναίους

Ρεπορτάζ της “Φωνής της Ροδόπης”:

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κομοτηνής για συστράτευση σε αυτή την, πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, κίνηση του «Σπάρτακου» απηύθυνε ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος, Νεκτάριος Δαπέργολας, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής γιορτής της δημοτικής παράταξης που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

Τα μέλη και οι φίλοι του «Σπάρτακου» προτίμησαν αντί της συμβατικής καθιερωμένης προεκλογικής ομιλίας που γίνεται συνήθως να πραγματοποιήσουν μια προεκλογική γιορτή, η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων ανάγνωση κειμένων στήριξης από πολλά μέρη του κόσμου, που εκδόθηκαν από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, απλούς ανθρώπους, ζωντανή μουσική από τους καλλιτέχνες της πόλης Σγουρή Μαργαρίτη, Γιάννη Βουλτσίδη, Θανάση και Κώστα Γκαϊφύλλιας, ενώ δωρεάν διανεμήθηκαν στους συγκεντρωμένους μπίρες και αναψυκτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια: http://fonirodopis.gr/press/?p=22038

Αν σας άρεσε το άρθρο, γραφτείτε στην λίστα ενημέρωσης!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.